| ***RBD stwarcice...*** :) | |
|
+5♥Senorita Puente serdjica03 ***Anniebell* ♥ Life Starts Now ♥ HuReM ♥ 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
HuReM ♥ ~Anny admin~
Broj poruka : 6024 Datum upisa : 22.05.2009 Godina : 29 Lokacija : negde sama sa Ponchom ljubimo se i vatamo
| Naslov: ***RBD stwarcice...*** :) Uto Apr 06, 2010 8:15 am | |
| Owde pisite sta swe imate od RBD-a..... Npr. parfem...majicu..kacket..bedzewe i co.
A mozete da napisete i da li ima nesto sto ste sami naprawili...(majicu,sweske,plakate.....)
Pisite i koliko imate slicica..wideo snimaka..DVD-ewa..CD-owa,pesama gifowa...koje imate na kompu...
I narawno ako mozete postawite slike...
Uglawnom cega se setite a da ima weze sa RBD-om... Pa pohwalite nam se... :) | |
|
| |
♥ Life Starts Now ♥ ~Anny admin~
Broj poruka : 3034 Datum upisa : 09.08.2009 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: ***RBD stwarcice...*** :) Uto Apr 06, 2010 9:30 am | |
| Slika i gifova imam preko 10 000,sve pesme,remixe,imam sve spotove,dvd-eve sa koncerata,gomilu drugih snimaka,spot od Anny...itd | |
|
| |
***Anniebell* ~Anny moderator~
Broj poruka : 240 Datum upisa : 04.01.2010
| Naslov: Re: ***RBD stwarcice...*** :) Uto Jun 01, 2010 6:46 pm | |
| - *Anny breathe angel* ::
- Slika i gifova imam preko 10 000,sve pesme,remixe,imam sve spotove,dvd-eve sa koncerata,gomilu drugih snimaka,spot od Anny...itd
takodje,nmg da brojim xDD imam Dul parfem,iako mi je Any omiljena xD razne RBD stikere... | |
|
| |
serdjica03 ~Tek si cuo/la za Anahi~
Broj poruka : 112 Datum upisa : 01.08.2010 Godina : 30
| Naslov: Re: ***RBD stwarcice...*** :) Sub Avg 07, 2010 9:55 pm | |
| pa jedino sto imam su pesme i neki koncerti... nemam slika u kompu... ali sam redovna na raznim sajtovima o njima (narocito o Anahi i Dulce)... i imam dosta postera iz novina... ;) | |
|
| |
♥Senorita Puente ~Anny admin~
Broj poruka : 1684 Datum upisa : 09.06.2009 Godina : 29 Lokacija : swuda sa Anahi..........♥♥♥
| Naslov: Re: ***RBD stwarcice...*** :) Ned Avg 08, 2010 3:02 pm | |
| imam punoooooooo slika,widea,koncertata,interwjua na kompu...a owako imam RBD parfem,kalendar,stikere,bedzewe..jednu swesku gde lepim swe isecke iz nowina,postera i megapostera imam zilion ^^ i tako ;))♥
Poslednji izmenio ♥Senorita Puente dana Uto Avg 10, 2010 1:01 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
-*0nA l00dacXa AleX*- ~Tek si cuo/la za Anahi~
Broj poruka : 480 Datum upisa : 12.05.2010 Godina : 28
| Naslov: Re: ***RBD stwarcice...*** :) Uto Avg 10, 2010 10:18 am | |
| Puno slika, videa, 3 bedza, 2 majice, narukvicu, puno postera, [rivezak, magnet i tako ^^ | |
|
| |
Believe in Anny__♥ ~Tek si cuo/la za Anahi~
Broj poruka : 227 Datum upisa : 23.05.2009
| Naslov: Re: ***RBD stwarcice...*** :) Sre Avg 11, 2010 11:15 pm | |
| ovako imam:set u kom se dobija parfem,2 tetovaze rbd i privezak za telefon rbd,mnogoo stikera,3 priveska za kljuceve,2 bedza0jedan rbd jedna anahi,cd edc original,onda mnogo koncerata,slika,gifova,pesama,spotova,intervjua u kompu xD takodje i mnogo postera,imam svesku u kojoj lepim isecke iz novina,plakat anahi sa svim njenim slikama :) msm da je to to..uvek kada vidim nesto od rbd-a odmah kupim :) | |
|
| |
Danijela Lautner
Broj poruka : 41 Datum upisa : 16.08.2010
| Naslov: Re: ***RBD stwarcice...*** :) Pon Avg 16, 2010 10:52 pm | |
| Imam gomilu pesama(sve), videa, spotova, reklame, slike(preko 30 000), majicu, bedž, 2 stickera, narukvice sa natpisom Anahi i Que dificil es ser yo... | |
|
| |
~NoleMyLove~ ~Anny admin~
Broj poruka : 101 Datum upisa : 26.01.2011 Lokacija : Srbija,Beograd
| Naslov: Re: ***RBD stwarcice...*** :) Uto Feb 01, 2011 1:09 pm | |
| imam majicu , bedz, mnoooogo postera..slika na kompu oko 3000...sve pesme, od koncerata imam : Hecho en Espana, RBD live in RIO, Rbd live in Brasilia, Sao paulo, Serbia...imam RBD ASI ES< QUE HAY DETRAS DE RBD, RBD LA FAMILLIA... evo slika....wiii xDDD [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
~NoleMyLove~ ~Anny admin~
Broj poruka : 101 Datum upisa : 26.01.2011 Lokacija : Srbija,Beograd
| Naslov: Re: ***RBD stwarcice...*** :) Uto Feb 01, 2011 1:19 pm | |
| i jos slika... [url= ] [/url] [url= ] [/url] [url= ] [/url] [url= ] [/url] [url= ] [/url] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ***RBD stwarcice...*** :) | |
| |
|
| |
| ***RBD stwarcice...*** :) | |
|