| Skola... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
♥ Life Starts Now ♥ ~Anny admin~
Broj poruka : 3034 Datum upisa : 09.08.2009 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Skola... Sub Avg 07, 2010 11:14 am | |
| Pa,da li volite skolu?Koji su vam omiljeni predmeti,nastavnici a koje manje volite?Kakvo vam je drustvo,ocene?Ovde pricamo uopsteno o skoli | |
|
| |
serdjica03 ~Tek si cuo/la za Anahi~
Broj poruka : 112 Datum upisa : 01.08.2010 Godina : 30
| Naslov: Re: Skola... Sub Avg 07, 2010 9:47 pm | |
| hm...pa skolu volim jedino zbog drusta...kao i svi zar ne...? idem u ekonomsku skolu / ekonomski tehnicar... sad u drugu godinu...ocene slabije nego u osnovoj, ali sta da se radi... :) odeljenje...pa sta znam...i grupica nas koji se extra druzimo...izvaljujemo na casu...umiremo... :)) a opet ima i druga grupica sa kojom se bas ne slazemo najbolje... :S | |
|
| |
Broj poruka : 3034 Datum upisa : 09.08.2009 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Skola... Ned Avg 08, 2010 11:15 am | |
| Ne volim skolu uopste,zapravo-mrzim je...Drustvo mi je bilo bezveze,nadam se da ce biti bolje sad u srednjoj...Upisala sam 8.gimnaziju... | |
|
| |
♥Senorita Puente ~Anny admin~
Broj poruka : 1684 Datum upisa : 09.06.2009 Godina : 29 Lokacija : swuda sa Anahi..........♥♥♥
| Naslov: Re: Skola... Ned Avg 08, 2010 3:01 pm | |
| upisala sam 1.ekonomsku sxkolu,smer-ekonomski tehnicar.. u osnownoj smo bili najbolje odeljenje i po ocenama i po ponasxanju.. i swi nastawnicu su nas woleli...i zawideli.. a sxto se tice druzenja...uu..bili smo stw extra...znaci uwek smo bili slozni i tako to..ponekad se poswadjamo..ali brzo resximo to..znaci obozawam moje (biwsxe) odeljenje..najbolji su..ali sad u 8. razredu smo se malo wisxe swadjali..ali ok.. nzm sxta cu bez njih u srednjoj..kad se setim odwala na casowima,druzenja,exqrzije... ali nadam se da ce tako biti i u srednjoj :))♥ | |
|
| |
-*0nA l00dacXa AleX*- ~Tek si cuo/la za Anahi~
Broj poruka : 480 Datum upisa : 12.05.2010 Godina : 28
| Naslov: Re: Skola... Sub Avg 14, 2010 9:39 pm | |
| Idem u uzicq republiq.. na nbgd-u.. nisam neki ljubitelj skole :P, ali imam par drugarica koje su bas drage ^^ i jedino sto volim je drustvo, ali ne celo :P mslm moje odeljenje je veoma neslozno i tako ^^ odlican sam djak, bla, bla.. ^^ | |
|
| |
~NoleMyLove~ ~Anny admin~
Broj poruka : 101 Datum upisa : 26.01.2011 Lokacija : Srbija,Beograd
| Naslov: Re: Skola... Čet Feb 03, 2011 1:07 pm | |
| @-*0nA l00dacXa AleX*- moja drugarica ide u Uzicku xDDD Ja idem u Steriju na NBGD-u... volim skolu...zbog drustva..xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Skola... Ned Maj 01, 2011 2:17 pm | |
| Idem u 8.gimnaziju,drustveno-jezicki smer...mislim da sam pogresila sto sam upisala gimnaziju,profesori imaju jako visoke kriterijume i ima mnogo da se uci.Volim istoriju,engleski pa i nemacki a mrzim matematiku,hemiju,fiziku i fizicko.Omiljeni profesor mi je profesor istorije mada je i profesorka nemackog ok. | |
|
| |
~NoleMyLove~ ~Anny admin~
Broj poruka : 101 Datum upisa : 26.01.2011 Lokacija : Srbija,Beograd
| Naslov: Re: Skola... Ned Maj 01, 2011 2:23 pm | |
| jao da nemacki je uzasan, ja ga ucim u skoli...ali obozavam nast. nemackog ;) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Skola... | |
| |
|
| |
| Skola... | |
|